Marias Hud & Kroppsvård

Jag gör mitt bästa för att du ska må bra!

Make up

 

 

MARKNADENS RENASTE MINERALER

är en komplett makeupserie baserad på 100 % rena mineraler. De mineralbaserade produkterna är fria från konserveringsmedel, parfym, stabiliseringsmedel, mineraloljor, syntetiska färgämnen, parabener och andra kemiska ingredienser som  kan verka irriterande på känslig eller oren hud. Produkterna är ej testade på djur.

VÄLGÖRANDE EFFEKT
bareMinerals Foundations SPF 15 jobbar med huden, inte mot den. Flera av mineralerna har vårdande effekt och motverkar torr hud och hudirritationer, samt även hudens åldrande tack vare skyddet mot solen. bareMinerals passar alla hudtyper, även känslig och oren hud.  

Produktguide ger dig mer information om vilken makeup som passar just dig. Besök bareMinerals hemsida: www.bareminerals.se

Brudmakeup -  provmakeup inkl. makeup på bröllopsdagen 995 kr.

Festmakeup -  695 kr.

Makeup lektion - 90 min. inkl. färgning av fransar och bryn inkl. plock. 995 kr. Dessutom får man 10% rabatt på BareMinerals produkter!

Makeup konsultation 30 min, 395 kr

 

bare Minerals foundations är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och fungerar som en förlängning till din övriga hudvård, och kan till och med hjälpa till med att förbättra din hud. De ger även ett naturligt och säkert UV-skydd (SPF 15) som är så pass säkert att produkterna till och med rekommenderas av amerikanska Skin Cancer Foundation