Marias Hud & Kroppsvård

Jag gör mitt bästa för att du ska må bra!

Vaxning & Alkaline Wash

Alkaline Wash är ett alternativ till vaxning i ansiktet. Det tar effektivt bort fjunigt hår i ansiktet på bara några minuter. Som extra bonus avlägsnas torra, döda hudceller.

Så fungerar Alkaline wash:

Alkaline är ett alkaliskt pulver gjort på ostronskal och basmineraler. Pulvret plandas med renat vatten och appliceras på huden, där det får verka i ca 3-4 minuter. Behandlingen fungerar genom att ta håret till en hög alkalisk nivå. Detta kommer att mjuka upp håret och delar av den underliggande follikeln. Håret och torra hudceller kan sedan enkelt avlägsnas. Som avslutning läggs en lugnande tångmask som återställer hudens pH. Håret kommer att växa tillbaka men utan ändrad växtkraft el tjocklek. Efter tid har dehandlingarna visat sig ha positiv effekt på minskad återväxt men detta går ej helt att garantera. 

Behandlingen är smärtfri men i vissa fall kan viss rodnad, värme och viss torr känsla uppstå den första behandlingen men detta är snabbt övergående.

Välkommen in för kostnadsfri konsultation.

Ca priser för behandling beroende på storlek på bahandlingsområde:

Överläpp eller haka, 370 kr

Överläpp + haka, kinder eller hals: 470 - 590 kr

Ansikte, 800 - 1000 kr

Två produkter måste man köpa med vid första behandlingstillfället för att huden ska få återställa sig. Dessa räcker LÄNGE.

SEBA E Hydrating oil, 345 kr

DMK Sunscreen, 215 kr

 

Vaxning

 

Depile´ve - med lindrande Kamomill & Aloe Vera extrakt är designad för att hålla håren borta i ca. 4-6 v. För bästa resultat bör hårstråna vara minst 5mm för att vaxet skall fästa. Vid regelbunden vaxning kan hårväxten bli något mindre och mjukare än vid rakning.

Vaxning:

 - hela ben med bikinilinje, 795 kr.

 - hela ben utan bikinilinje, 545 kr

 - halva ben med bikinilinje, 545 kr

 - halva ben utan bikinilinje, 395 kr

 - bikinilinje, 295 kr

 - hela armar, 395 kr

 - halva armar, 275 kr

 - rygg eller mage 495 kr

 

 - överläpp,haka och hals, 275 kr

 - överläpp och haka, 190 kr

 - överläpp, haka eller hals, 150 kr

 - ögonbryn, 190 kr

 

 

Härligt lena ben med vaxning!!