Marias Hud & Kroppsvård

Jag gör mitt bästa för att du ska må bra!

VÄLKOMMEN till Marias hud och kroppsvård

Företaget startades november 2002 av Maria Öhrn Ballester.

Hudvårdsexamen tog jag i december 2001 på St. Eriksgymnasium i Stockholm där KY- utbildningen med inriktning hudvård var förlagd. Utbildningen var på 2 år.              Jag är medlem i SHR. En trygghet för Dig som kund!

SHR

 

 

Köp Exuviance Professional produkter i salongens webbshop

Excuviance har nu lanserat en webshop så att ni kan beställa via den här länken. Det gynnar fortfarande mig lika mycket som om ni skulle komma in och handla. Det är även hemleverans.

Det kan komma och strula lite nu i början, men det är bara att höra av er till mig så för jag vidare det.

2020-04-08

 

 

Kära kunder!

Om ni vill boka tid så gör ni det just nu via mig på telefon 070-4300000 och gärna med sms, www.bokadirekt.se eller så kikar ni in på salongen.

Undrar ni över något är ni välkomna att skicka sms på

070-430 00 00.

 Pga rådande situation i samhället med Covid-19 gör jag allt för att ni ska vara trygga hos mig genom att alltid bära andningsskydd och handskar i behandling. Mycket god handhygien och jag ytdesinficerar ALLA tagytor så som kortläsaren, handtag, britsar, skohorn, sprejar fotöljer och stolar mm. Men vid minsta lilla symtom hos er själv eller om anhörig är dålig så ber jag er att boka om er behandling och jag kommer självklart att stanna hemma om jag känner nått själv eller om nån i min familj är dålig. 

Boka gärna er tid via www.bokadirekt.se eller via direktlänk här.

Vid återbud så syns det som en ledig tid på www.bokadirekt.se. 

Hjärtligt välkommna!

 Mvh Maria